Yeti Owners Club banner

20% zniżki na Archoil i Oilsyn do 16 września

3.1K views 9 replies 5 participants last post by  The Hood  
#1 ·
Przepraszam za tak długie publikowanie tego, nie widziałem e-maila, kod jest ważny do północy 16 września

#2 ·
Świeża dostawa AR6900-D Max zamówiona dziś wieczorem. Plus zostawiona recenzja 5*.

Graham - wciąż nie mam pojęcia, kiedy znowu dotrę do Telford, żeby się z tobą spotkać. Dla tego używanego pakietu, który masz. Obecna sytuacja z Tommym Guzem uniemożliwia takie plany. (Guz i część operacji usunięcia wątroby opóźnione o kolejne 5-6 tygodni w oczekiwaniu na poprawę poziomu białka we krwi i pozostałego segmentu wątroby 3/8, aby wystarczająco urosnąć, aby operacja była "bezpieczna". Obejmuje 8-10 godzin na stole operacyjnym, więc wszystkie wskaźniki muszą być na zielono, aby upewnić się, że nie wpadnę do 10% tych, którzy nie przeżyją dnia na sali operacyjnej.)

#4 ·
Będziesz zazdrosny, w niedzielę wychodzę jako Mid Stage Safety na etapach 5 i 9 Rali Bae Ceredigion.
Dzięki.

Zostałem zaproszony do zrobienia albo mid-stage w Dalby, albo Spectator Safety dla Trackrod pod koniec września. Ale musiałem odmówić, ponieważ tak długie, dwudniowe wydarzenie jak to, obciążyłoby teraz moją wytrzymałość. Plus terminy kolidują z jedną z potencjalnych dat ponownej operacji w Leeds.

• Like
Reactions: Llanigraham
#8 ·
Wątpię, aby jakiekolwiek różnice były wykrywalne po jednym tankowaniu paliwa + dodatku? Chociaż chętnie dam się wyprowadzić z błędu. :) Efekty regularnego stosowania 6900-D Max są kumulatywne w okresie miesięcy, jeśli nie lat. Jak zauważyłem, jakaś stawka?

#9 ·
Nie spodziewam się zauważyć żadnej różnicy, użyję butelki Oilsyn Carboncode DPF i Turbo Doctor zamiast Archoil 6400-D Max. Nie sądzę, żeby była widoczna różnica w VAG DPF. Przez trzy kolejne dni będę odbywał jednodniowe wycieczki do Norwich i Wisley, więc zużyję prawie pełny zbiornik paliwa, co da mu dobrą szansę.
Mogę przejść na Oilsyn, ponieważ większość produktów jest odpowiednia dla benzyny i oleju napędowego, mam spory zapas Archoil do oleju napędowego i benzyny, co pozwala mi zaoszczędzić mnóstwo butelek oleju.

#10 ·
W tym tygodniu jednak nie wypróbuję Oilsynu, ponieważ musiałem zmienić plany z powodu jutrzejszego transferu szczepionki. Przejadę ponad siedemset mil w ciągu czterech dni, ale Oilsyn musi być dodany do 20-30 litrów paliwa, co jest niewygodne, ponieważ mogę nie być we właściwym miejscu, aby zatankować, jeśli będę jechał z niskim poziomem paliwa w baku, więc w tym tygodniu będzie jak zwykle archoil w pełnym baku.